happy new year :) ape azam tahun baru korg ? <3

happy new year :) ape azam tahun baru korg ? <3

Answer here

periksa . .

dah lame kan rin x update blOg?? malas kOwttt n x der cite best2 nk cerita . .
hmm,minggu depan periksa dOwhhh!!!
xsuke3!hahaha . .dah la x bace buku langsung.. bgOz kan :)
takoooooooooottttttttt lahhhhhhhhhhhhhhh
kallauuu faiiilllllllllllll!!!
okey:)bye3

dOmokun




heeeeee:)domOkun !!! comel x?
haha!rin pOwn x taw lah npe suke sngat dkt bende alah nie:D
sebab cOmel kut<3

busy..

dah lame giler rin tak update blog!
busy giler . . .
nak kene buat 3 folio dalam satu mase!
nak kene wat folio science,geo n sej . .
hwuwuwwu!!!
pening giler, dah la tak siap lagi . .
nak cari bahan lagi!!
nie folio untuk peka:)
arap2 bole siap cepat.. doa kan rin yer..!
okey lah >_>
bye2 ! nak out dah nie ..
love kowg cmue>3>3

cuti>3

cuti skOla telah pOwn bermula ..:D
happy , ,happy , ,happy . .
duduk rumah * online ,main game ps2 dengan mine adik>3
then jalan2 gan kawan/family:P
tu jer kerja yang rin buat sepanjang cuti nie!!
tapi sebelOm cuti ary 2 cikgu ade bagi pakej kerje rumah ,
kene siapkan:))then antar bkak skOwla nnty ..
malz lah!! tapi tetap kene buat jugak kn??
nasib baek rin dah siap separuh kOz rin buat same2 gn kawan dekat rumah dye^_^
kalau buat sOrang jangan haraplah:P
time untuk bergembira!!!

????

dah lame giler rin tak update blOg . .
u knOw why???
malaz kOwttt nak update . .
x ader citer best2 pOwn nak kOngsi+_+
if update pOwn tulis bende yang merepek2 . .
lagi Pown minggu lepas periksa sOoooO mak gn ayah tak bagi Online sangat!!! surOwh bace buku:P
bOsann betol!!
nasib baek dah abis periksa , ,dah lar time pekse hari tOwh cikgu yang susun , ,laki,pempuan . .""
baru jer ingat nak bincang2 . .hehe!! kacau btOl lah ..
time pekse uh,bm,bi,gn sc senang gak lah . .
tapi bile pekse sej,geo ,semue towh hancur!!
hentam jer!!!:p
P/s:menyesal larh x bace buku:)comfirm banyak yang gagal!! haha,standart larh..

tenet lembab!!!

arghhhhh!!! nape lah tenet lembab sangat malam nie...
benci tao!!!
bagi penyepak kang baru taooo:D
bosan lah kalau macam nie""
buat orang xder moOd jer :P